< />
2015. november 26.

DUVISZ Hírek

Hamis állítások!

Cáfol a szakszervezeti vezetés - Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkabérükből levont szakszervezeti tagdíj a személyi jövedelemadó szempontjából adóalap csökkentő tétel.
Munkaviszony megszűnése esetén a felmentési időre fizetett távolléti díj összegéből és a végkielégítés összegéből szakszervezeti tagdíj nem kerül levonásra.

Tájékoztató!
Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkabérükből levont szakszervezeti tagdíj a személyi jövedelemadó szempontjából adóalap csökkentő tétel.
Munkaviszony megszűnése esetén a felmentési időre fizetett távolléti díj összegéből és a végkielégítés összegéből szakszervezeti tagdíj nem kerül levonásra.
Egyben tájékoztatunk minden szakszervezeti tagunkat, hogy az Ő támogatásuknak köszönhetően:
- Már december elején élesítjük a tagkártyákat, annak érdekében, hogy 2016-ban is igényelni tudjátok az EVDSZ és a LIGA által biztosított szolgáltatásokat.
- Tagjainknak biztosítani kívánjuk a karácsonykor, a már megszokott vásárlási utalványokat. A távozó kollégáinknak is egy kis emléket kívánunk átadni az összetartozás jegyében.
- A felmondásokkal összefüggésben, biztosítjuk az ingyenességét a munkajogi és ügyvédi tanácsadásnak, ha szükséges a jogi védelemnek.
- Egyeztetéseket folytatunk az MVM-nél, melynek célja, hogy az esetleges felvételek során, részesítsék előnybe kollégáinkat az MVM társaságcsoport tagvállalatinknál.
- Kezdeményezzük a lakóterületünk vonzáskörzetében található munkáltatóknál, hogy adjanak lehetőséget munkavállalóink számára az átképzések és munkahelyi felvételek során.
- Tárgyalunk az átképzési és újrakezdési támogatásokról.
- Bevezettük a támogató tagságot, ami a minimálbér 1%-a, ezzel is elősegítve a kapcsolat tartást, és további összefogás lehetőségét.

Oroszlány, 2015. november 26.
DUVISZ Képviselő Testület

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...