< />
2008. május 16.

DUVISZ Hírek

Garázdaságot követtek el..

2008.05.15
A büntetőjogász a Klubrádió Kontra c. műsorában hangsúlyozta: a szabálysértési törvényben nem szerepel a büntethetőséget kizáró okként a társadalomra veszélyesség csekély foka vagy hiánya. Szerinte a bíróság megpróbált kibújni az alól, hogy eljárjon egy nyilvánvalóan politikailag kényes ügyben.

A Központi Kerületi Bíróság korábbi döntése értelmében nem büntetik meg a kordonbontó fideszeseket, mer cselekedetük "oly csekély fokban veszélyes a társadalomra", hogy arra nincs szükség.
A fideszes Szájer József szerint a bíróság döntése azt bizonyítja, hogy helyesen jártak el a kordonbontók. A magyar néppárti EP-küldöttség vezetője, aki maga is a kordonbontók egyike volt, úgy vélekedett, hogy ez is azt igazolja, hogy a fideszes képviselők nem követtek el semmiféle jogsértést. Hozzátette: a bírósági döntés azt is megerősíti, hogy a jogállamiságnak igenis vannak még biztosítékai Magyarországon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tett feljelentést Orbán Viktor pártelnök és 79 társa ellen rendzavarás és garázdaság szabálysértése miatt.

Hát igen..amit szabad jupiternek azt nem szabad a kisökörnek, tetszik érteni ugye?
Próbáltam volna meg én elbontani...


2008 január...
Ismerjék meg Szabó Jánost! Az Antall-kormány volt agrárminiszterét...
"Két megoldás létezik a probléma kezelésére, az egyik a kiirtás, a másik eltartás."

A cigányságról szólva többek közt azt mondta: "Két megoldás létezik a probléma kezelésére, az egyik a kiirtás, a másik eltartás. A kiirtás már (sic!) szóba sem jöhet, így marad az eltartás.” Micsoda belátás! Nem jöhet szóba, mondja józanul!!

A volt miniszter "különvéleménynek” nevezte a köztársasági elnök és a Legfelsőbb Bíróság elnökének álláspontját a Magyar Gárdáról.Pedig ő csak tudja hát miniszter volt és akinek az isten hivatalt ad...

Szabó szerint "a cigányság nagy része nem szeret tanulni, dolgozni, ezért önvizsgálatra lenne szüksége”.Jól van Szabó leülhet egyes.

Hiba volt megszegni a KRESZ-szabályokat -
"Ez hiba volt" ismerte el...
Demszky Gábor, amikor kiderült: vasárnap rossz irányból hajtott be egy utcába és tilos helyen parkolt. Hozzátette, hogy nem fellebbezik az eljárás során és kifizeti a bírságot.
Milyen aranyos! Pedig le is tagadhatná!!

Demszky Gábor egyetért azzal, hogy politikusoknak nem lenne szabad ilyet tennie, mert rossz példát mutatnak.
Megigérte, hogy ezentúl nem csinál többet ilyet (ha lebukhat gondolom).
2008. január 16.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...