< />
2009. február 14.

DUVISZ Hírek

ELLEN-OPERABÁL 2009.

A szervezők így kívánják felhívni a figyelmet a társadalom kettészakadására, és ebben a felső elitréteg múlhatatlan felelősségére. Lesz zene, tánc, meleg étel. Mindenkit szeretettel várunk.
A rendezvény célja a közvélemény figyelmének felhívása a fennálló rendszer égbekiáltó ellentmondásaira és a társadalmi igazságtalanságokra. Az "ellen-Operabál” a mai magyar valóságot kívánja bemutatni és tükröt tartani a hatalom számára. Amíg a jelenlegi világválság közepette az elit csak önmagával törődik és gondtalanul szórakozik, aközben a magyar társadalom szociálisan, illetőleg morálisan is leépül, rohamosan pauperizálódik és fasizálódik.

A rendezvényen fellép a The Snobs, a Lopunk és az Akropolisz együttes, közben versek, dalok és rövid beszédek hangzanak el. A résztvevők az élőzenei blokk előtt, közben és után változatos gépzenére is rophatják a táncot. Lesz hagymás zsíros kenyér és meleg tea a rászorulóknak.

Az utcabálunkra várunk mindenkit, akinek már elege van az elmúlt húsz évből és humanista alternatívában gondolkodik.

Fő üzenetünk: 20 ÉV ELÉG VOLT! Jelszavunk: LEHET MÁS A VILÁG!

Budapest, 2009. február 9.
Forrás: Attac.hu

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...