< />
2015. november 25.

DHV Portré

Az EVDSZ 25 éves Jubileumi Taggyűlésén elismerő oklevélben részesült

Bátki László - A DHV Munkástanács Szakszervezet 2015-ben elköszönő elnöke

Bátki László szakmai pályája 1970-ben kezdődött, a szakmunkás iskola elvégzése után.
A diósdi Csapágyban kezdett dolgozni és már ott tagja lett a szakszervezetnek. A szociális körülmények javítását mindig is a szívén viselte, már pályája kezdetén szívesen foglalkozott a munkavállalók problémáival, a munkahelyi körülmények jobbá tételével.


1979-től 1992-ig az ercsi Halászati Termelőszövetkezetnél dolgozott, innen került a DHV forgácsoló műhelyébe. Felkereste az akkori Munkástanács elnökét id. Béke Imrét, hogy szeretne belépni a Munkástanácsba. Így kezdődött.


Pár év elteltével, számos tapasztalattal és lelkesedéssel végezte a teendőket, ennek eredményeként vezetőségi tag lett.

2005-től mint elnökhelyettes tevékenykedett, 2007-ben megválasztották a Munkástanács elnökének, amely pozíciót 2015-ig töltötte be.


2010-ben megkapta a Dunamenti Erőmű Zrt.-nél alapított Erőmű Díjat. Ezen díjra a Munkástanács vezetősége terjesztett fel, a DE Zrt. Vezetősége, az Üzemi Tanács és a Szakszervezet támogatásával. 2012-ben az EVDSZ is elismerte érdekvédelmi tevékenységét.

Nagyon büszke arra, hogy a vezetése alatt kiemelkedő volt a DHV Munkástanács 2010-es és 2012-es Üzemi Tanács Választáson elért eredménye.

Az EVDSZ Szövetségi Vezetőségének 2015. tavaszáig volt tagja, munkáját az EVDSZ Nyugdíjas Tagozatában továbbra is folytatja.


Az EVDSZ II. Taggyűlésén Elismerő Oklevél átadásával köszöntük meg az elmúlt években végzett érdekvédelmi tevékenységét.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...