< />
2012. december 6.

DEMASZ Portré

DÉMÁSZ Szakszervezet bizalmi - Szabóné Sávai Anikó

Munkatársai mindig nyitott fülekre találnak nála, és ’Ancsa’ addig keresi a lehetőségeket, amíg meg nem oldja kollégái ügyes-bajos dolgait. Rendkívül nagy empatikus készséggel rendelkezik, jól látja a munkavállalók szemszögéből a folyamatokat, sérelmeket, de együtt örül, ha sikerül egy-egy eredményt elérni.

Anikó szakszervezeti tagtoborzás területén az elmúlt évek során kimagaslóan jól teljesített, volt olyan év amikor több mint ötven új tagot szervezett be. Személyes megjelenése, szimpatikus jelleme, kedves természete közel hozza egymáshoz a dolgozókat. Kiválóan együttműködik a munkatársaival, segítőkész, nem teher számára az idő, melyet a kollégák segítésére áldoz. Mint területi küldött folyamatosan és gördülékenyen tartja fent a kapcsolatot a helyi szakszervezet központjával, a kapott információkat megosztja a dolgozókkal. Érvel, ha kell, türelmesen válaszol a feltett kérdésekre legyen szó akár bérekről, juttatásokról, segélyekről, szolgáltatásokról. Tisztában van azzal, hogy az érdekvédelmi összefogás fenntartása fontos mindenki számára.

Munkatársai mindig nyitott fülekre találnak nála, és ’Ancsa’ addig keresi a lehetőségeket, amíg meg nem oldja kollégái ügyes-bajos dolgait. Rendkívül nagy empatikus készséggel rendelkezik, jól látja a munkavállalók szemszögéből a folyamatokat, sérelmeket, de együtt örül, ha sikerül egy-egy eredményt elérni. Szakszervezeti tagtoborzás területén az elmúlt évek során kimagaslóan jól teljesített, volt olyan év amikor több mint ötven új tagot szervezett be. Személyes megjelenése, szimpatikus jelleme, kedves természete közel hozza egymáshoz a dolgozókat. Kiválóan együttműködik a munkatársaival, segítőkész, nem teher számára az idő, melyet a kollégák segítésére áldoz. Mint területi küldött folyamatosan és gördülékenyen tartja fent a kapcsolatot a helyi szakszervezet központjával, a kapott információkat megosztja a dolgozókkal. Érvel, ha kell, türelmesen válaszol a feltett kérdésekre legyen szó akár bérekről, juttatásokról, segélyekről, szolgáltatásokról. Tisztában van azzal, hogy az érdekvédelmi összefogás fenntartása fontos mindenki számára.

Anikó 2008 óta üzemi tanács tag, az üzemi tanács választásokon jelentős részt vállal a megfelelő szakszervezeti jelöltek kiválasztásában, majd megválasztásuk elősegítésében.

Érdekvédelmi feladatokat vállal a LIGA Csongrád megyei régió Esélyegyenlőségi szervezetében, hasznos segítője, emellett az EDF DÉMÁSZ Esélyegyenlőségi Bizottságának munkavállalói küldött tagja.

Szabóné Sávai Anikó 2012. november 30-án nyugdíjba vonul. Az évek során végzett áldozatos érdekvédelmi, szervezeti munkájáért az EVDSZ Kongresszusa Emléklap és Kisplasztika elismerő kitüntetésben részesítette.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...