< />
2008. augusztus 5.

DEMASZ Hírek

Volt VOTT és sok siker idén is!

Az 56. VOTT-on, 2006. június 30- július 1-2-án Kecskeméten a legnagyobb elismerés a sok-sok díj nyertese mellett - a jövő nemzedékek számára is példamutatóan kiváló rendezésért - a Dél-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (EDF csoport) rendezőgárdáját illeti. Legelsősorban a versenytagozatokban alkalmazott sikeres újítások bátor bevezetése szerzett örömet és aratott osztatlan sikert.
Az idei Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó kiemelkedő eseménye volt az Örökös Vándordíj alapító atyáinak rendelkezése nyomán az, hogy a tájékozódási futás csapatverseny és az összesített verseny vándordíját megtestesítő eddigi trófeákat, a serleget és a TRAFÓ-t örökbe adtuk az e díjakat tizenkétszer, illetve ötször egymás után elnyerő Bakonyi Erőmű Rt. és Paksi Atomerőmű Zrt. csapatainak.
A különleges elismerés természetesen kötelezettséget is rótt a két nyertesre, amelynek eleget is tettek. A versenyszabályzat szerint a VOTT szellemiségét, a korszerű villamosenergia-ipart is szimbolizáló, a vándordíjakat megtestesítő új művészi kivitelű emléktárgyakat ajándékoztak mozgalmunk részére. A Bakonyi Erőmű Rt. stílszerűen egy csillogó Ajka-kristály serleggel, a Paksi Atomerőmű Zrt. egy aranyos fénnyel ragyogó reaktormakettel rukkolt elő, felszerelve a vándordíjak eddigi nyerteseinek sorát megörökítő és a jövőbelieknek helyet adó táblával. És lám, mit tesz az ambíció! A két nagyszerű csapat rögvest bebizonyította, hogy méltó a nemes trófeák elnyerésére, idén is ők voltak e versenytagozatok győztesei, és az általuk megújított díjakat is ők tarthatták dicsőséggel a magasba és vihették egy évre haza!

A VTMSZ VSB Természetbarát Sportági Bizottságának egyetértésével új, alkalmi tagozatot hirdetett meg és bonyolított le a rendező cég, fennállásának 111. évfordulója tiszteletére, a "Nekik mindegy 111” versenyt. Ez az egyik újítás volt e találkozón, és ebben azok a csapatok versenyeztek, akik a városismereti verseny után a terepen is versengeni kívántak:
A "Nekik mindegy 111” verseny győztese: Paksi Atomerőmű férfi csapata (városismereti részleg)

További sikeres, a szokásostól eltérő akciók az 56. VOTT-on:
- Éjszakai terepverseny (eddig csak egyszer, a 29. találkozón, Nyíregyháza-Sóstón volt!),
- a városismereti versenyben helyszíni ismereteket fokozottan előtérbe helyező, az értékelést újszerű, kódszámos válaszadási megoldással gyorsító feladatkitűzés.
Ezeket az újdonságokat a versenyzők meglepődve, de a verseny végén örömüket kifejezve elismeréssel vették. Végül az újítások eredményeképpen az elismerések csúcsát érdemelték ki a rendezők a szombat esti eredményhirdetéssel!
Feltétlenül hirdetnünk kell támogatásukért és szolgálatukért a Dél-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. vezetőit és munkatársaikat a kiemelkedően jól sikerült találkozóért: Jacques Pithois elnök-vezérigazgató úr és Hiezl József igazgató úr támogatását, Várhelyi Géza fővédnök igazgató-helyettes úr, főrendező, Kormány Zsolt úr, főszervező, Franczva László úr, a terepi versenyek, dr. Lakos Istvánné Ica asszony, a városismereti verseny, Márton István úr, a sikeres informatika felelőseinek eredményes munkáját.
Mindnyájunk örömére a rendezők lelkesedéséhez, szakértelméhez a szerencse is társult. Az esős, viharos megérkezés után az időjárás minden versenyszámot kegyeibe fogadott. A találkozóhoz ideális, enyhe, száraz idő biztosított ideális körülményeket. A szállások, a szállítás és az étkezés is jó volt, külön említendő a jól működő büféellátás és a fenséges búcsúvacsora.
A megnyitón a résztvevőket üdvözlő dr. Szécsi Gábor polgármester úrnak pedig szép városához gratulálva köszönetet mondunk a vendégszeretetért, a város lakóinak a csinos DÉMÁSZ-os egyenpólóban sétálgató vagy éppen versenylázban futkorázó versenyzőkre áradó mosolyért!
Az 56. VOTT remek volt! Csak így tovább, egy év múlva Gödöllőn találkozunk!

Bacsó Nándor
VTMSz VSB TSB

(Forrás: "forró drót" újság 12. évf. 7-8.sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...