< />
Szerző: Pataki Mária Éva
2015. szeptember 28.

DEMASZ Hírek

Kapcsolj ki - Villamos nap Békéscsabán

Idén a Családi- és Sport Nap összeolvadásából születhetett meg a Villamos Nap néven szeptember 19-ére szervezett jóléti rendezvény, aminek hosszas tárgyalásokkal sikerült létjogosultságot szerezni. Az érdekképviseletek rendkívül fontosnak tartják az ilyen események megrendezését, hiszen ezek a programok nem csak kikapcsolódást nyújtanak a munkavállalóknak, hanem erősítik a közöttük levő kapcsolatot, az összetartást is.

Békéscsabán a gyülekező délelőtt fél 10-re volt hirdetve. A szervezésben, regisztrációnál segédkezők már korán reggel kint voltak a Tréning Centerben. A helyszín ismerős volt a résztvevőknek, hiszen évek óta itt tartjuk a Családi Napot. Ezen kívül viszont semmi sem volt a régi. Nemcsak abban tértünk el a hagyományoktól, hogy az év második felére esett a találkozó időpontja, hanem abban is, hogy konzervben kaptuk a programot. A szakképzett animátorok a terepet, mi pedig a regisztrációhoz szükséges papírmunkát készítettük elő.

Fél 9 után szép lassan elkezdtek gyülekezni a kollégák. Csinos kislányok, vagány kisfiúk kísérték el szüleiket – a legutóbb a Mikulás Napon látott picinyek nagyon sokat nőttek. Az apróságok szinte azonnal birtokba vették a hintát, a homokozót és a trambulint, míg a munkavállaló anyuka/apuka átvette a nevére címzett borítékot, mely étel- és italjegyeket tartalmazott. Itt kapott mindenki gyakorlatilag szó szerinti útmutatást is a nevezési lapok mellé.
A sportos családi nap sok izgalmasan elnevezett, klasszikus játékot is tartalmazott gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Volt csocsó, Tell Vilmos, csibepofozó, csigafutam, lufi póni, csillámfestés, hajfonás, részegszemüveg, családi nadrág, de volt helyszíni fotózás és fotónyomtatás is.

A nagyobb gyerekek (és apukák) csillogó szemmel, fülig vigyorral próbálták ki magukat például a kerge bringán , míg anyuka vagy nagymama féltő pillantásokkal aggódott hol egyikért, hol másikért. Az idei év nagy meglepetése a relax sziget, ahol 3 fő ügyes kezű masszőr segítségével lazulhattunk el. Rejtély, hogy a munkáltatónk és a munkavállalók érdekvédelmét, képviseletét ellátó szervezetek jövője mit hoz. Azok, akik Békéscsabán ezen a napon a relax sátorban a tenyérjósnál voltak, már ezt is tudhatják.

Köszönjük ezt a szép napot mindazoknak, akik közbenjárásával, közreműködésével ez a jóléti rendezvény az idén is létrejöhetett, hiszen igényünk van arra, hogy együtt legyünk és együtt kapcsolódjunk ki.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...