< />
2008. augusztus 5.

DEMASZ Hírek

FEL KELL VENNÜNK A VERSENYT!

Már a görögök és rómaiak kultúrájában szerepe volt a sporteseményeken a reklámnak. Természetesen a gladiátorok nem terméket, céget reklámoztak, hanem egy város, politikus, hadvezér hírnevét öregbítették. A promóciós eszközök közt a szponzorálás ugyan nem olyan ősi, mint a reklámozás, de senki sem kutatta annak eredetét, hogy az olimpiai játékokra a résztvevők miből fedezték a felkészülésükhöz szükséges kiadásokat.

Napjainkban is szorosan összekapcsolódik a sport, a reklámozás és a szponzorálás. A cégek a sporton, a sporteseményeken keresztül próbálják elérni potenciális ügyfeleiket. Érthető, hiszen a lakosság szabadideje és a sportok iránti érdeklődése megnőtt, és egészségük megőrzése érdekében maguk is igyekeznek a számukra elérhető mozgáslehetőségeket kihasználni. Így van ez szolgáltatási területünkön is, ahol a Duna és Tisza, s egyéb „hajózható” vizek közelsége természetessé teszi az itt élő ügyfeleink és munkatársaink számára a vízisportok szeretetét. E szívünkhöz közelálló sportág támogatásával a DÉMÁSZ Rt. is „beszáll” Haller Ákos és Pető Tibor hajójába azokon a világversenyeken, amelyeken a 2004-es olimpiáig (s reményeink szerint ott is) küzdenek a győzelemért. Azért, hogy az evezőspáros a DÉMÁSZ-Szeged Vízisport Egyesület versenyzőjeként sikeres legyen, s nevünket, logónkat viselve saját és társaságunk imázsát is növelje, hogy velük együtt felvehessük a versenyt!

NK
(Forrás: "forró drót" újság 9. évf. 7-8.sz.)Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...