< />
Szerző: Pataki Mária Éva
2017. június 14.

DEMASZ Hírek

DÉMÁSZ Családi Nap

Egy barátság kezdete.

Ebben az évben május 21-én Baján, május 27-én Békéscsabán, Kecskeméten és Szegeden megtartottuk a hagyományos DÉMÁSZ Családi Napunkat. Sokféle program várta mind a négy helyszínen azokat, akik szerettek volna kötetlen formában lazulni, kikapcsolódni a hétköznapok rohanása és stressze után.

Nagy örömünkre a rendezvény sikerességét az időjárás is támogatta. Igaz, volt olyan helyszín, ahol fel-fellibbent a keleti szél. Persze nem Mary Poppinst repítette felénk, hanem tereprendezésben jártas kedvét megmutatva – elképzeléseinkkel éppen ellentétes irányban – igyekezett odébb tenni egy-két sátrat. Szerencsére ahol sok jóember van, ott problémák nincsenek, csak megoldások, így pillanatok alatt helyreállt a rend és kezdődhetett a buli.
Voltak családok, akik az idén is a családi csapatjátékban mérték össze ügyességüket. Voltak, akik a kézműves sátort látogatták és csillogó-villogó tetoválással az arcukon, karukon mosolyogták tovább a nap minden egyes pillanatát. A tavalyi évhez hasonlóan az idén is rendkívül népszerű volt a masszázs. Természetesen most is voltak, akik szívesen fotóztatták le magukat, de olyanok is voltak, akik egyszerűen csak a fűben ülve élvezték a friss levegőt és gyönyörködtek az önfeledten játszó kicsi vagy éppen nagyobbacska gyermekükben. Láthatóan kortól és nemtől függetlenül mindenki jól érezte magát.

Az idei Családi Nap két új elemmel bővült. Az egyik ilyen volt a NÉZZ, NÉZZ AZ ÉG FELÉ címmel meghirdetett program, mely igazán lenyűgözte a gyerekeket. A merész jelentkezők - minden szükséges biztonsági óvintézkedés mellett - megismerkedhettek az emelőkosaras gépjárműben történő villanyszerelői munka nyújtotta … kilátással. Szakképzett kollégáink segítségével sok bátor gyermek és felnőtt járt a magasban. Nagy valószínűséggel ennyi boldog embert egy napon belül még sosem emelt égig ez a jármű.

A másik, hasonlóan vidám program volt a KÜZDJ MEG A BAJNOKKAL. Békéscsabai helyszínünkön dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót köszönthettük. A bajnoklegyőzős ügyességi versenyre négy csapat verbuválódott. Az igazság az, hogy senki sem tudta mire számíthat, de amit kaptunk, arra biztosan senki nem is számított. Olimpiai bajnokunk minden versenyszámnál beállt egy csapatba, és bizony hagyta nyerni a többit. Szóval nemcsak megküzdöttünk a bajnokkal, hanem le is győztük őt. Ez nagyon kedves gesztus volt tőle, de persze attól is elolvadtunk (főként a lányok/asszonyok), ahogy rendkívül türelmesen és mosolygósan autogramot osztogatott. (Ennek bizony nem tudtunk ellenállni.)

Nagyon szép nap volt, ismét együtt voltunk, beszélgettünk, játszottunk, sokat nevettünk és finomat ettünk. 2017-ben is köszönet mindazoknak, akik segítségével és közreműködésével létrejöhetett a DÉMÁSZ Családi Nap. Szükségünk van rá, hiszen mi, így együtt egy nagy család vagyunk, múlttal, jelennel és jövővel.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...