< />
2007. május 14.

DEMASZ Hírek

A Fény estéje a Szegedi Nemzeti Színházban

Jacques Pithois elnök-vezérigazgató nyitóbeszédében elmondta, hogy a DÉMÁSZ eredményei a számos változás ellenére jók, megfelelnek a tervezetteknek.
Továbbra is a DÉMÁSZ a fogyasztók legkedveltebb áramszolgáltatója, és nem kevés munkával a hivatalos határidő előtt fél évvel sikerült megvalósítani a hálózati tevékenység leválasztását, az un-bundlingot. "Ez a siker az Önöké. Önöknek köszönhető, hogy megvalósulhatott” - mondta zárásként az elnök-vezérigazgató, és külön kiemelte, mennyire fontos közösen ünnepelni a közösen elért sikereket, miközben a törvényi kötelezettségnek megfelelően egyre több részből áll a társaság.
A hagyományoknak megfelelően a Gála napján kerül sor a kitüntetések, díjak átadására. A Nívódíj több fokozatával a hosszú távú, minőségi munkavégzést, az Alkotói Díj a legjobb egyszeri teljesítményeket, a Törzsgárda kitüntetések pedig a munkatársak hűségét köszönik meg, oklevél és pénzjutalom ünnepélyes átadásával. A díjátadó ünnepségek a díjazottak örvendetesen magas számának köszönhetően már délután elkezdődtek, a legjobbak legjobbjainak pedig Jacques Pithois, A DÉMÁSZ Zrt. elnök-vezérigazgatója és Hiezl József, operatív és hálózati vezérigazgató-helyettes adták át.
A kitüntetések átadása közben a Szegedi Nemzeti Színház művészei tánccal, zenével és operaparódiákkal szórakoztatták a közönséget. Az est második színpadi felvonásában a Fekete Fény Színház látványos bemutatót tartott, amit ünnepi állófogadás, majd éjfélig tartó beszélgetések követtek.
Munkatársainknak ezúton is gratulálunk!
Joó Anna


A DÉMÁSZ GÁLA KITÜNTETETTJEI
40 éves törzsgárda: Gémes István speciális szerelő
Kele István hálózati csoportvezető
Mandák János speciális körzetszerelő
Németh Lászlóné önálló eletroműszerész
Tajti Péter kivitelezési csoportvezető

45 éves törzsgárda: Takács József alállomás speciális szerelő

Alkotói díj bronz fokozat Péter Andrea marketing főmunkatárs
Szügyi Kálmán technológiai szabványosítási csoportvezető

Alkotói díj ezüst fokozat Boros József üzemeltetési főmérnök

Alkotói díj arany fokozat Kiss Gábor hálózatirányítási osztályvezető
Benke Gábor ARTEMISZ projektvezető


Nívó díj arany fokozat Kovács Istvánné ügyfélkapcsolati csoportvezető
Bakos Mihály munkairányító

A szervezet átalakításáért
("Unbundling” -különdíj) Szabadkainé Vargha Zsuzsanna pénzügyi és szabályozási osztályvezető
Boros József üzemeltetési főmérnök
Bozó Ildikó beruházás elszámolási csoportvezető
Kerekes Árpádné logisztikai központ vezető
Nagy István ügyfél- és kereskedői kapcsolatok osztályvezető
Unghváry László informatikai fejlesztő tanácsadó

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...