< />
2008. augusztus 5.

DEDASZ Hírek

Új energia a női kosárlabdának

Az E.ON Hungária cégcsoport leányvállalata, az E.ON Dél-Dunántúli Áramszolgáltató Rt.-vel kötött együttműködés értelmében az E.ON márka lett MiZo-Pécsi VSK női kosárcsapat fő támogatója a Városi Önkormányzat és a névadó szponzor mellett.
A megállapodás értelmében a csapat Euroliga szerepléseinek kizárólagos támogatója az E.ON.

A nyolcszoros magyar bajnok, hétszeres magyar kupagyőztes és kétszeres Euroliga 3. helyezett MiZo-Pécsi VSK 2004 őszétől már az E.ON támogatásával indul a soron következő hazai és nemzetközi küzdelmekben. Mint azt Rózsa Gábor, a klub ügyvezetője elmondta, az E.ON támogatása a csapat sikeres hazai és nemzetközi szereplésének további stabilizálását teszi lehetővé, s olyan kiváló játékosok szerződésének meghosszabbításához nyújtott segítséget, mint például Iványi Dalma - a MiZo-Pécsi VSK és a magyar válogatott irányítója -, akivel a MiZo-Pécsi VSK vezetősége öt éves szerződést kötött.
Az E.ON Hungária csoport számára szolgáltatási területén elért sikerek és a szolgáltatási színvonalának folyamatos fejlesztése mellett a társadalmi szerepvállalásra is figyelmet fordít, ezen belül a csapatsportok támogatása is fontos szerepet játszik. A cégcsoport elsősorban azokban a régiókban demonstrálja a sport iránti elkötelezettségét, ahol széles körben szolgáltat energiát ügyfeleknek, s fontosnak érzi, hogy azok a regionális sportbázisok is részesedjenek támogatásban, amelyek több éve kimagasló munkával magas rangot és közszeretetet vívtak ki nem csak a régióban, de országszerte is. A MiZo-Pécsi VSK csapatának támogatása felőli döntés esetében is lényeges szerepet játszott a cégcsoport helyi elkötelezettsége és a csapat kiemelkedő teljesítménye.

(Forrás: "forró drót" újság 10. évf. 10.sz.)Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...