< />
2009. július 8.

Borsod Hírek

Ünnep az erőműben és otthon

Tóth Lajos erőmű berendezés kezelő, szakszervezeti elnök éppen a porleválasztónál dolgozott, amikor egy pár percre feltartottuk.
17 éve műszakozik a Borsodi Energetikai Kft.-nél, illetve elődjénél. - Öreg rókák vagyunk már itt néhányan, ismerjük az erőmű szinte minden területét és a műszakozást is megszoktuk - mondja. Mint ahogy azon is túlteszi magát, hogy a karácsonyt a munkahelyén tölti. Az ünnepre az erőmű külsőségekben is készült, a főbejáratnál az irodaház és az épületek előtt feldíszített fenyőfát állítottak. A cégtől a kollektíva minden egyes tagja bőséges és díszes csomagot kapott és örültek az ún. bónusz-osztásnak, a szép összegű nyereségrészesedésnek. - Többen a szakszervezethez jöttek, hogy miért nem több a pénz? De kérdem én, hogyan lehet mindenkinek az elvárásait teljesíteni? - sóhajtozik Lajos.
Amikor végez a munkával, otthon együtt örül népes családjával a gazdagon feldíszített karácsonyfának és az ajándékoknak. Ilyenkor meglátogatják egymást a rokonok. Ők is elmennek az édesanyjához, a nővéréékhez.
Forrás: forró drót" újság 8.évf. 12.sz.)
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...