< />
2007. november 19.

AHMSZ Hírek

XVIII. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó

Október 12-14. között került megrendezésre a XVIII. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó a Tatai Edzőtáborban, a Bakonyi Erőmű Zrt. támogatásával és szervezésében, igen magas színvonalon és kitűnő hangulatban.
Az erőmű sportkoordinátora, Nagy Károly főszervező szerint a résztvevők nagy száma minden sportkedvelő iparági versenyzőt elégedettséggel tölthetett el az alapvető cél, a sportág szeretete, az iparágon belüli
kapcsolatok ápolása. Több mint kétszáz vendég érkezett az edzőtáborba, ebből 189 fő indult a megmérettetésen, akik komoly felkészülés után, elszántan érkeztek a versenyre. A két nap alatt pihenésre nemigen volt idő, a versenyek a szombati napon még este fél tízkor is folytak. Kikapcsolódásra is adódott azért alkalom, a szervezők figyelmességét is dicséri, hogy estére, a versenyzés első szakaszának lezárása után a feszültségek levezetéseként a Balaton-felvidék által kínált borokból csodálatos bemutatót és kóstolót rendeztek.

A résztvevőknek kétszer 15 teli és 10 taroló gurítást kellett teljesíteniük. A selejtezők és csapatversenyek a nevezők rekordszáma miatt már péntek délután elkezdődtek. A csapatversenyek eredménye, illetve a vasárnapi döntősök - a legjobb húsz hölgy és negyven férfi versenyző - mezőnye is csak szombat késő este alakult ki, vagyis a csapatverseny helyezései és a vegyespárosok eredményei döntötték el ki versenyez egyénileg és melyik lesz a legeredményesebben szereplő csapat.
A találkozón tizennyolc iparági társaság képviseltette magát, tizennégy női és negyvenhárom férfi csapattal. A versenyt összegezve a legeredményesebb az MVM Zrt., második a Paksi Atomerőmű Zrt. csapata lett, a dobogó harmadik fokára pedig a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. versenyzői állhattak.

Női csapatok közül első az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt., második a Paksi Atomerőmű Zrt., harmadik az MVM Zrt. versenyzői lettek, a férfi csapatok végeredményét tekintve aranyérmes az E.ON EÜT Kft. (Sopron), ezüstérmes az MVM Zrt., harmadik helyezett a Vértesi Erőmű Zrt. csapata lett. Vegyespárosban indulók közül első helyen az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt., második helyen az MVM Zrt.-től érkezett versenyzők végeztek, harmadik a Budapesti Erőmű Zrt. csapata.
A résztvevők nevében köszönjük a Bakonyi Erőmű Zrt.-nek, a szervezőknek a remekül sikerült teketalálkozó megrendezését, melyen minden résztvevő kitűnően érezte magát.

L. E.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...