< />
2017. április 3.

AHMSZ Hírek

Villamosnapi Családi sportnap

A Bakonyi Erőmű Zrt. az Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezetének szervezésében, 2016. szeptember 03-án, immár hagyományosan „Családi Sportnapot” szervezett munkavállalói, nyugdíjasai és családtagjaik részére a Lőrintei tó partján.

A szervezők a jól előkészített programokon és helyszínen felül gondoskodtak a szép napos időről is. Ezeknek köszönhetően a kollégák és családtagjaik szép számmal látogattak ki a tó partjára, bár az érdeklődés egy kicsit csökkent az elmúlt évekhez képest.

Az egész napos program keretében, már a kora reggeli órákban elkezdődtek a páros tekeversenyek az Üveggyári tekepályán. Szép számmal jelentkeztek a férfi ill. női csapatok.

Természetesen korán indult az élet a tó partján is, az egész napos rendezvény helyszínén. Hisz a hajnali órákban ébredő horgászok idejében megérkeztek a vízpartra, hogy minél előbb elfoglalják a kisorsolt horgászhelyeiket. Majd 7,oo órakor kezdetét vette a 12,oo óráig tartó verseny, felnőtt, ifjúsági és gyermek kategóriában.

Szintén a korán kelő versenyzők közé tartoznak a „főzőverseny” résztvevői, akik lelkesen készültek a versenyre. Nyolc csapat mérte össze tudását, különböző ételek elkészítésével. A csapatok részére, minden évben a tűzifát, ill. a húsigényt a szervezők állják a versenyzők részére. Finom, ízletes ételek készültek, néhány ezek közül: Csülök „Pékné” módra, Kolontári babgulyás, Mexikói chilis bab, Pincepörkölt stb.

Közben lelkes rendezői csapatunk is tevékenykedett, hisz összeállításra került, a már népszerű 1 perc és „nyersz” játékpálya, ahol 10 játékban gyűjthették pontjaikat a családok. A versenyt egyénileg ill. családonként értékeltük.

A versenyszámok ideje alatt arcfestést, póni lovaglást, légvárat, trambulint vehettek igénybe a gyermekek. A rendezők természetesen az italról és a jó zenéről sem feledkeztek meg, a kitűnő hangulat érdekében.
A versenyek végeztével közös ebédre került sor, hisz minden évben elkészítésre kerül a 100-120 l káposztás babgulyás. Az eredményhirdetés előtt, egy kis felüdülést jelentő, műsorral leptük meg a rendezvény résztvevőit. Pár éve visszatérő vendégünk a Tapolcai Musical színpad, akik Neoton slágereket adtak elő, „Szép nyári nap” címmel.

Ezt követően került sor az eredményhirdetésre, ahol a különböző versenyszámokban jól szerepelt versenyzőink értékes tárgyi díjakat, serleget és oklevelet vehettek át, Kovács László Erőművi igazgatótól és Nagy Károly SZB. titkártól.

A szervezők újból megtapasztalhatták, hogy ilyen és hasonló rendezvényekre szükség van munkavállalóink körében. Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik részt vettek az előkészületekben, a versenyek lebonyolításában segédkeztek, valamint köszönet illeti társaságunk gazdasági vezetését az anyagi feltételek biztosításáért.

A szervezők nevében: Hegedűs Tiborné

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...