< />
Szerző: Hegedüs Tiborné
2017. október 9.

AHMSZ Hírek

Villám Zánkai Horgászverseny

59. alkalommal került megrendezésre a Villám Zánkai Horgászverseny, a Bakonyi Tömegsport Egyesület, valamint az Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezetének szervezésében.

Horgászversenyünket, sajnos egy hetes rossz idő előzte meg, végig esett, hűvös időjárás volt.

Csak reménykedni tudtunk, hogy hétvégére megjön a jó idő. Bizakodásunk nem volt hiába való, hisz szeptember 23-ra megérkezett a napsütéses jó idő, így horgászaink bátran indultak le a Balatonra, vagyis Zánkára. Lelkes kis csapat gyűlt össze és a felnőttek között ifjúsági versenyzőnk és 5 fő gyermek horgászunk is elkezdett megbirkózni a halakkal.
A verseny reggel 7,oo órától – délután 15,oo óráig tartott. Horgászat közben a szervezők meleg kávéval, melegítő itallal és üdítőkkel látta el versenyzőinket. Természetesen ezen idő alatt szorgos kezek már készítették a délutáni meleg ebédet, fáradt horgászaink részére. Ez alkalommal pincepörkölt rotyogott a kondérban.
Verseny végeztével, elérkezve a mérlegeléshez, -sajnos nem megerőltető feladatként-, de a partszakaszon végig érve megállapítottuk, hogy ez alkalomból a halak nem igen mutatták meg magukat. Kis csapatunk összesen 25809 g halat fogott ki a Balatonból.

Az alábbi eredmények születtek:

-felnőttek:

I Micskó Gyula 6040 g
II. Marton István 3290 g
III. Gubicza Attila 2820 g

-ifjúsági:

I Gubicza Csilla 2460 g

-gyermekek:

I Baráth Marcell 1715 g
II. Czuppon Armandó 1600 g
III Czuppon Rómeó 1385 g

Bizakodva köszöntünk el egymástól, hogy reméljük tavasszal a közel, 50 fős horgásztáborunkból, jóval több horgászunk is ellátogat hozzánk Zánkára és sikerül megtartanunk a 60. Jubileumi Villám Zánkai Horgászversenyünket.

A helyezetteknek gratulálunk !

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...