< />
Szerző: Hegedüs Tiborné
2017. július 25.

AHMSZ Hírek

AJKAI ÉS INOTAI ERŐMŰ NYUGDÍJASAINAK KIRÁNDULÁSA

2017. június 12 és 14-e, Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő

A Bakonyi Erőmű Zrt. vezetése, az Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete szervezésében június 12-én és 14-én egész napos kirándulásra hívta nyugdíjasait.

A kirándulások fő programja, -mindkét napon- a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő meglátogatása volt.

Az inotai erőmű nyugdíjasai közül 35 fő, míg az ajkai erőműtől 80 fő jelentkezett. Az időjárás évek óta kegyes volt hozzánk és ez szerencsére, ez évben sem maradt el, hisz reggel kellemes idő várt ránk az induláskor. Már, akkor látszott, hogy egy szép, meleg nyári napot tölthetünk el a fürdőben.

Elindulást követően, hamar megérkeztünk első megállóhelyünkre a Somló-hegy lábánál lévő Hegykapu vendéglőbe. Visszajáró vendégekként, minden kirándulás alkalmával meghívjuk a volt munkatársakat egy reggeli kávéra és egy hangulat fokozó szívmelegítőre. Jó kedvvel indultunk tovább Sárvár felé. Mindkét nap legfontosabb része a Gyógy-és Wellnessfürdőben történő fürdőzés volt. A szervezésnek köszönhetően gyorsan bejutottunk a fürdőbe, így nyugdíjasaink hamar birtokukba vehették a medencéket. Többen a szabadtéri fürdőzést választották, de sokan kihasználták a fedett medencéket is. Voltak, akik fürdőzés helyett beszélgetéssel töltötték el ezt a pár órát, szintén jól érezték magukat, hisz rengeteg régi, munkahelyi élmény elevenedett fel.

Fél háromkor indultunk vissza a Hegykapu étterembe, ahol finom estebéd, hűsítő italok és egy kötetlen beszélgetés várta a fürdőzéstől és melegtől elfáradt nyugdíjasainkat. Jó volt látni a régi barátságok felelevenedését, hogy hosszú, akár 20, vagy 30 év elteltével sem merültek feledésbe. A kirándulás legidősebb részt vevője Tóth Sándor, már betöltötte a 90. évét, de korát meghazudtolva, fiatalosan és jókedvűen vett részt az egész napos programon. Zárásként elszavalta a volt munkatársaknak a 31 versszakos: Arany János „A walesi bárdok” című versét.

A gyógyfürdőben eltöltött idő, a finom estebéd is segítette, hogy egy emlékezetes napot tölthessenek el együtt nyugdíjasaink. Szerencsésen, kissé fáradtan, de épségben érkeztünk haza mindkét nap. A vidám arcokon azt láttuk, hogy ismét szívesen voltak együtt nyugdíjasaink.

Elköszönés alkalmával megköszönték az egész napos programot és kérték köszönetük tolmácsolását a társaság vezetése, valamint a nyugdíjas alapítvány részére is. Bizakodva kérdezték, ugye találkozunk jövőre is ?

A szervezők nevében is köszönet a kirándulás lebonyolításában segédkezőknek, ezekért a tartalmas szép napokért.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...