< />
2008. augusztus 5.

AHMSZ Hírek

A foci szerelmesei

Nagy Károlytól, az elődöntő egyik szervezőjétől érdeklődünk.
- Május 20-án a Bakonyi Erőmű Rt. szervezésében Ajka adott otthont az iparági kispályás labdarúgás területi elődöntőjének. A részt vevő öt csapat körmérkőzéses rendszerben küzdött egymással. A szurkolók izgalmas, színvonalas és nem utolsó sorban sportszerű találkozón 47 gólt láthattak.
A mérkőzéssorozat az alábbi végeredménnyel zárult:

1. Bakonyi Erőmű Rt. 12 p.
2. Paksi Atomerőmű ZRt. 7 p.
3. E.ON Észak-dunántúli Á. Zrt. 7 p.
4. Dunamenti Erőmű Rt. 3 p.
5. PANNONPOWER Holding Rt. 0 p.

Mivel a Paksi Atomerőmű csapata címvédőként automatikusan résztvevője az országos döntőnek, így a Bakonyi Erőmű Rt. mellett az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató csapata is bejutott az országos viadalra.

A labdarugó világbajnokság zárómér-kőzései előtt kerestük meg Kanczler Lászlót, a Bakonyi Erőmű csapatának kapusát, szervezőt kérdéseinkkel.

- Kanczler úr! Melyik csapatot tartja a bakonyiakra nézve legveszélyesebbnek, s hogyan készülnek az országos döntőre?

- A döntőbe jutott csapatok jó erőt képviselnek. Az OVIT Zrt. csapata a kakukktojás, kispályás válogatottakkal állnak ki. Nálunk nincs szakosztályi élet, viszont két csapattal is szerepelünk a városi kispályás labdarugó-bajnokságon, ahol közel 40 csapat vesz részt. Tavaly és tavalyelőtt első csapatunkkal megnyertük a bajnokságot. A legjobbakat, a legeredményesebbeket válogatjuk ki az országos összecsapásra.

- A németországi labdarúgó világbajnokságon melyik csapat játéka tetszett leginkább?

- Én a hozzáállást díjazom. A ghánai csapat volt számomra a legszimpatikusabb, őket a spanyolok és az olaszok követték. Személy szerint pedig, mivel én is kapus vagyok, az argentin Abbondanzieri játéka tetszett.

Albert Zoltán (E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató dolgozója, távközlési szakértő) sportfelelős húsz évig rúgta a bőrlabdát, mára váltott, a racketlon-ban jeleskedik. A cégénél sokan ismerik jó szervezőkészségét, nagy a bizalom irányába, mások szerint is nagyon jól szervezi a helyi és az iparági sporttevékenységeket. A foci vb alatt kisfiával Ronaldo játékában gyönyörködtek, Zoltánnak igazán Zidane tetszett, ahogyan pl. "esernyőzött”, neki is korábban, mint a sztárnak, 5-ös volt a meze.

A sport szeretete mozgósítja a játékosokat

F-T-L
(Forrás: "forró drót" újság 12. évf. 7-8.sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...