< />
2017. január 23.

ADESZ Hírek

TÉRKŐ-Tájékoztatás-Köszönet

TÁJÉKOZTATÓ

Az ADÉSZ megköszöni tagjainak és a Paksi Atomerőmű minden dolgozójának, hogy véleményük kifejezésével, következetes kiállásukkal segítették és támogatták szakszervezeteiket a TÉRKŐ megállapodás tárgyalása során. Ez az egység segítette hozzá az érdekképviseleteket, hogy a lehetőségekhez mérten helyi szinten sikerült a társaságcsoport szintű megállapodástól kedvezőbb megegyezést kötni.

A munka még nincs befejezve, előttünk van a túlóra és a készenléti rendszer felülvizsgálata. Ugyancsak nagy feladatunk a 2017. évi bértárgyalás lefolytatása is. Ehhez továbbra is kérjük és várjuk a Paksi Atomerőmű minden dolgozójának, akár ADÉSZ-tag, akár másik szakszervezet tagja, vagy nem szervezett munkavállaló, a véleményét, észrevételét.

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy a jogos munkavállalói érdek, ha nehezen is, de érvényesíthető. Kérünk minden munkatársat, hogy továbbra is támogassák szakszervezetüket, akik pedig még nem tagok, keressék meg a számukra szimpatikus érdekvédelmi szervezetet és belépésükkel erősítsék a munkavállalói érdekképviseletet!

Köszönjük!


Paks, 2017. január 23.


ADÉSZ
A Dolgozók Érdekét SZolgáljuk!

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...